Met Prijsvrij.nl goedkoop naar Rome

Prijsvrij goedkope stedentrip naar Rome

Laatste update:

Wie wil er niet goedkoop een weekendje tussenuit? Lekker naar Rome en dan ook nog eens zeer voordelig, dat kan bij Prijsvrij.nl. Dit bedrijf bestaat sinds 2010 en heeft de ambitie om de allergoedkoopste te zijn. Hiervoor hebben ze zelfs een Best Deal Garantie.

Prijsvrij RomePrijsvrij stedentrips

Op de website zijn diverse aanbiedingen naar Rome te vinden. Je kan vliegen vanaf diverse luchthavens of besluiten om zelf met de auto te gaan. Er is veel aanbod en vaak erg goedkoop. Laat u zich alleen niet direct verleiden door alle gele plakkers met enorm voordelige vanaf prijzen, mogelijk wordt uw reis iets duurder maar dit zal nog steeds aantrekkelijk zijn.

Prijsvrij Best Deal Garantie

Het bedrijf hanteert een Best Deal Garantie wat erop neer komt dat ze de allergoedkoopste willen zijn. Zie je exact dezelfde reis ergens anders voordeliger dan betalen ze je het verschil terug. Dit doen ze ook voordat je de reis boekt als je een screenshot aanlevert. Klik hier voor uitleg en voorwaarden rond de Best Deal Garantie van Prijsvrij.

Prijsvrij kortingscode

Prijsvrij maakt zo nu en dan gebruik van kortingscodes en geeft deze zelf uit via nieuwsbrieven. Klik hier voor meer informatie over kortingscodes van Prijsvrij.

Prijsvrij contact

Je kunt telefonisch contact opnemen met Prijsvrij maar ook op de website een contactformulier invullen.

Adres: Burgemeester Loeffplein 5, 5211 RX ‘s-Hertogenbosch
Telefoonnummer: +31 (0) 85 2085 551

Openingstijden van Prijsvrij.nl:

Maandag t/m vrijdag 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag en zondag 10:00 – 17:00 uur

(uitgezonderd nationale feestdagen)

Prijsvrij Review

Ik ben erg benieuwd naar jullie bevindingen over Prijsvrij.nl. Graag jullie sterren en bevindingen via de onderstaande reacties.

5 stars
0

4 stars
1

3 stars
0

2 stars
0

1 star
0

 

Disclaimer: omdat het weer zich niet laat regisseren en resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst kunt u aan de bovenstaande informatie op geen enkele wijze rechten ontlenen. Informatie op deze website is gebaseerd op ervaringen van ons of onze bezoekers en research op internet. ILoveRome en iLoveStedentrips en andere leden betrokken bij het ontwikkelen van deze website, voelen en nemen dan ook geen enkele aansprakelijkheid op zich bij ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de bovenstaande informatie.

Over Guido Damsteeg 5 Artikelen
Ik ben de oprichter en eigenaar van I Love Stedentrips. Mijn hobby's zijn reizen, fotograferen en vooral veel "internetten". Dit alles probeer ik nu te combineren op deze website. Ik hoop dat je het leuk vindt!

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*