Goedkope stedentrip Rome koop je nu vanaf €99 via Groupon!

Groupon Rome 2019

De komende 12 dagen kan je, via Groupon, terecht bij voor een heerlijke stedentrip naar Rome. Prijzen zijn er vanaf 99 euro afhankelijk van het aantal dagen dat je wilt gaan en de vertrekkende luchthaven.

Stedentrip Rome

De zomervakanties zijn (bijna) om en het wordt de hoogste tijd om aan het volgende uitje te gaan denken. Bij Groupon kan je nu zeer goedkoop een voucher kopen zodat je dit jaar nog op een stedentrip naar Rome kan gaan. Ideaal om nog even lekker de laatste zonnestralen te pakken van 2019.

Je verblijft in de buurt van het oude centrum en op loopafstand van openbaar vervoer. Je ontbijt, reserveringskosten en luchthavenbelasting is bij de prijs inbegrepen.

De prijs is per persoon maar gebaseerd op 2 personen. Dus je moet 2 Groupons kopen en gebruiken bij je boeking. Het is bij deze actie niet mogelijk om alleen te reizen. Kinderen betalen bij deze actie dezelfde prijs.

De prijs van deze actie is op basis van vertrekdatum en capaciteit, dus mogelijk is jouw dag niet meer beschikbaar. Volgens de voorwaarden zal er alles aan gedaan worden om toch voor elkaar te krijgen dat je dan op reis kan en dat je anders een terugbetaling kan aanvragen

Prijzen

Amsterdam Eindhoven
2 nachten v.a. €169 v.a. €99
3 nachten v.a. €189 v.a. €159
4 nachten v.a. €209 v.a. €189

Klik hier en koop je Groupon.

Weetjes

Bij dit soort acties is het goed om je te verdiepen in alles spelregels om teleurstellingen te voorkomen. We hebben enkele weetjes op een rij gezet.

  • Kopen t/m 30 augustus 2019
  • Reizen: 25 september t/m 19 december 2019
  • Reserveren binnen 24 uur na aankoop Groupon
  • Boeking gelding na bevestiging Gomundo
  • Prijs p/p (obv 2 personen)
  • 2 Groupons nog bij reservering
  • Kinderen zelfde prijs
  • Alle voorwaarden

Actie verlopen? Klik hier voor de laatste aanbiedingen.

Wil je op de hoogte blijven van onze berichten? Schrijf je dan in voor onze GRATIS berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveRome stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*