Valentijnsdag: met jouw grote liefde naar Rome

Met Valentijnsdag naar Rome

Donderdag is het 14 februari 2019 en dus weer Valentijnsdag! De dag van de liefde en wat zou er mooier zijn om dan samen met jou grote liefde door de straten van Rome te wandelen. Het weer lijkt goed te worden dus een ideaal moment voor lentekriebels.

Valentijnsdag naar Rome

Rome is perfect voor een romantisch stedentrip, lekker samen ontspannen genieten van de romantische straatjes en pleintjes. In elke lijstje met een Top 10 van romantische stedentrips zal je Rome hoog zien staan. Valentijnsdag valt dit jaar op een donderdag dus een ideale vertrekdag voor een lekker lang weekend genieten.

Cadeau idee

Wie wil er nu niet een romantische stedentrip naar Rome cadeau krijgen. Diverse reisorganisaties hebben lastminute acties dus keuze zat. Mocht je het niet meer voor elkaar krijgen om met Valentijnsdag op reis te gaan dan kan je bijvoorbeeld vooraf een mooie reisgids van Rome cadeau geven met een lieve boodschap erin.

Aanbiedingen naar Rome

Veel reisorganisaties maken deze periode gebruik van Valentijnsacties. Wanneer je bijvoorbeeld bij Tui.nl voor 13 februari een stedentrip boekt krijg je een gratis romantische stadswandeling met privé gids cadeau. Klik op de onderstaande links voor enkele leuke aanbiedingen rond Valentijnsdag.

  • Tui.nl – verras je Valentijn
Over Guido Damsteeg 6 Artikelen
Ik ben de oprichter en eigenaar van I Love Stedentrips. Mijn hobby's zijn reizen, fotograferen en vooral veel "internetten". Dit alles probeer ik nu te combineren op deze website. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*