Vlieg met KLM naar Rome vanaf 99 euro

Vliegtuig naar Rome

Piazza Navona Normaal is het altijd spannend in deze periode van het jaar. September is namelijk de maand van de Werelddeal Weken van KLM. Helaas dit jaar geen Werelddeal Weken 2020 bij KLM omdat de vanwege Corona weinig bestemming bereikbaar zijn. Maar we hebben geluk!

Met een gerust gevoel op reis

Dit jaar probeert KLM de focus te leggen op veiligheid en de reden hiervoor is duidelijk. Met maximale flexibiliteit, kosteloos en ongeacht de reden annuleren, een nieuw ticket of je geld terug, kan je met een gerust gevoel reserveren.

De pagina van de Werelddeal Weken is vervangen voor een pagina met “gele bestemmingen“. Wil jij binnenkort er nog even voordelig tussenuit? Bekijk dan alle gele actie bestemmingen van KLM.

Rome 99 euro

In de mailing ontvangen van KLM wordt gesproken over een actieprijs van 99 euro. Op dit moment is deze prijs nog niet op de website terug te vinden maar mogelijk zal dit morgen gebeuren als de actie start.

Wil jij voordelig nazomeren in Rome? Klik hier voor de KLM vliegtickets

Italië

Naast Rome zijn er nog enkele bestemmingen in Italië met een mooie actieprijs zoals Venetië, Milaan, Turijn, Genua en Florence. Klik hier voor een overzicht van alle bestemming.

Links

Je kan er voor kiezen om een Package Deal te reserveren bij KLM maar je kan een stedentrip naar Rome ook eenvoudig zelf samenstellen. Klik op de onderstaande links voor een luchthaventransfeer, hotel en uitjes.

Piazza della Rotonda met Pantheon

Foto’s: ©I Love Stedentrips

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Rome stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*