Goedkoop vliegen naar Rome met de Transavia Sale vanaf 8 januari 2019

Goedkoop vliegen naar Rome met de Transavia Sale 2019

Het nieuwe jaar is begonnen en na alle gezelligheid rond de kerst, de oliebollen met oud en nieuw, is het nu tijd om te gaan plannen voor 2019. Dit is goed moment om de eindejaarsuitkering of bonus nuttig te besteden aan bijvoorbeeld een stedentrip naar Rome.

Transavia Sale 2019

Komende week start de Transavia Sale met flinke kortingen op vliegtickets. Dit betekent dat je al in Rome kunt staan voor 33 euro (enkele reis). Hiervoor krijg je een standaard vliegticket zonder de mogelijkheid om ruimbagage (20kg.) mee te nemen, je stoel te kiezen of lastminute wijzigingen Doo rte voeren. Wanneer je ook een koffer mee wilt nemen in het ruim of een stoel wilt kiezen dan kost dit je 52 euro enkele reis, wat nog steeds erg voordelig is.

Rotterdam/Den Haag

Transavia vliegt vanaf Rotterdam/Den Haag airport naar Fiumicino Airport nabij Rome. Tot april kun je voornamelijk op donderdag en zondag vertrekken. Vanaf april komen daar ook maandagen en vrijdagen bij.

Klik hier voor de Transavia Sale 2019.

Actie afgelopen? Klik hier voor de laatste acties -> Vliegtickets Transavia of klik hier voor andere -> goedkope vliegtickets.

Foto’s: ©iLoveRome

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*