Welkom bij iLoveRome

I Love Rome voor een geslaagde stedentrip Rome

Ben jij ook zo gek op Rome? Romeinse oudheden, kerken, kunst en architectuur? Dan is onze website iLoveRome echt iets voor u!

Nieuw!

De website iLoveRome is helemaal nieuw en flink in ontwikkeling. Spoedig zal deze site boordevol staan met informatie over Rome. Praktische informatie over hoe je Rome bijvoorbeeld kan bereiken, maar ook informatie over winkelen, bezienswaardigheden en waar je heerlijk wat kunt eten en drinken. Uiteraard kunt u ook bij onze adverteerders terecht voor het boeken van hotels, vliegtickets en evenementen in en naar Rome.

Twitter & Facebook

Naast deze site over Rome zijn we natuurlijk ook modern en hebben we een Twitterkanaal en Facebookpagina. Like en volg ons daar zodat u op de hoogte blijft van alles op het gebied van Rome. U kunt hier bijvoorbeeld het laatste weer verwachten en andere actualiteiten.

Ervaringen

Wij zijn op zoek naar uw ervaringen! Er is niets leuker dan wegdromen bij echte reisverhalen. Graag lezen en delen wij wat u heeft meegemaakt. Wat vond u echt fantastisch en wat kunnen we beter niet doen. Misschien heeft u mooie foto’s gemaakt van het Pantheon of het Colosseum die u wilt delen? U kunt contact opnemen via het contactformulier of via onze socialmedia kanalen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*