HEMA 3-daagse stedentrip naar Rome voor €149,-

Hema 3-daagse stedentrip naar Rome

Heb je geen zin en tijd om zelf tickets en hotels uit te zoeken of maakt het je niet uit, boek dan nu een voordelige stedentrip naar Rome bij HEMA voor slechts €149,-.

Inbegrepen bij deze actie is een retourvlucht vanaf de luchthavens Eindhoven of Zaventem. U zult 2 nachten verblijven in een 3-sterrenhotel en mag 1 stuk handbagage meenemen p.p.

Belangrijke weetjes

  • Toeristenbelasting, transfer en verzekeringen niet inbegrepen
  • Minimaal 2 personen en maximaal 10.
  • de voucher kan t/m 31 december 2018 verzilverd worden via Flywise (minimaal 21 dagen voor vertrek)
  • de vertrekperiode loopt van 1 september 2018 t/m 31 januari 2019
  • Bekijk vooraf de beschikbaarheid.

Meer informatie over deze stedentrip naar Rome kunt u vinden op de website van HEMA.

Goedkope stedentrips Rome

Misschien heeft u bij de HEMA niet gevonden waar u naar op zoek was. Breng dat een bezoek aan onze speciale pagina met pakketreizen. Deze websites, zoals Bebsy.nl, zijn gespecialiseerd in stedentrips naar Rome en kunnen vaak ook erg goedkope reizen in de aanbieding hebben.

Hotels & Tickets Rome

Mocht u toch twijfelen aan deze HEMA stedentrip naar Rome dan kunt u op deze site eenvoudig goedkope hotels en tickets vinden. Klik hier voor goedkope hotels en vliegtickets Rome.

Beoordeling

Wij zijn erg nieuwsgierig hoe u deze stedentrip heeft beleefd. hoe beoordeelt u deze 3-daagse stedentrip naar Rome van HEMA?

Is deze actie verlopen? klik -> HEMA Stedentrips – Klik -> Laatste aanbiedingen

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan GRATIS in voor onze berichtendienst en ontvang alles direct per email.

Disclaimer: omdat het weer zich niet laat regisseren en resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst kunt u aan de bovenstaande informatie op geen enkele wijze rechten ontlenen. Informatie op deze website is gebaseerd op ervaringen van ons of onze bezoekers en research op internet. ILoveRome, iLoveStedentrips en andere leden betrokken bij het ontwikkelen van deze website, voelen en nemen dan ook geen enkele aansprakelijkheid op zich bij ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de bovenstaande informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*