Kruidvat stedentrip naar Rome

Kruidvat stedentrip naar Rome

Tijdens al het Black Friday geweld van de afgelopen week, de vele acties en vandaag de vele Black Friday verlengingen kregen wij een opvallende aanbieding van de Kruidvat onder ogen. We troffen hier een stedentrip naar Rome aan voor slechts €109,-.

Kruidvat & Flywise

Je bestelt de stedentrip tot en met 26 november 2018 op de website van Kruidvat waarna je binnen 24 uur de bevestiging zult ontvangen waarna je de code kunt verzilveren op de gebiste van Flywise.

Luchthavens

De stedentrips vertrekken niet vanaf elke luchthaven en ook heeft niet elke luchthaven dezelfde beschikbaarheid. U kunt boeken vanaf de luchthavens Eindhoven, Brussel Zaventem, Charleroi en Keulen. Dus wanneer u deze stedentrip overweegt aan te schaffen dan is het raadzaam om de beschikbaarheid te controleren op de website van Flywise. U kunt hier tevens bekijken of het mogelijk is om een langere periode te gaan of u kunt een ontbijtje bijboeken (€10,- p.p.p.n.).

Belangrijk te weten

Enkele zaken zijn belangrijk om te weten. Voor de alle zaken verwijzen wij u naar de website van Kruidvat.

  • 2 overnachtingen in 3-sterren hotel met eigen kamer
  • Alleen handbagage van 10kg.
  • Hotel max 30 minuten vanaf centrum met OV.
  • Hotel heeft minimaal een 7,0 op Booking.com.
  • Minimaal 2 personen, maximaal 10 personen
  • Alle voorwaarden, klik hier.

Goedkope stedentrips Rome

Misschien heeft u bij Kruidvat niet gevonden waar u naar op zoek was. Breng dat een bezoek aan onze speciale pagina met pakketreizen. Deze websites, zoals Bebsy.nl, zijn gespecialiseerd in stedentrips naar Rome en kunnen vaak ook erg goedkope reizen in de aanbieding hebben.

Hotels & Vliegtickets

Mocht u twijfelen over deze aanbieding van Kruidvat maar toch een stedentrip naar Rome overwegen bekijkt u dan onze website. Wij hebben op onze website enkele links verzameld voor goedkope hotels en vliegtickets, want wat heeft u nu meer nodig dan de reis naar Rome en goede nachtrust?

Hoe beoordeelt u deze stedentrip van Kruidvat?

Is deze actie verlopen? klik -> Kruidvat Stedentrips – Klik -> Laatste aanbiedingen

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan GRATIS in voor onze berichtendienst en ontvang alles direct per email.

Disclaimer: omdat het weer zich niet laat regisseren en resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst kunt u aan de bovenstaande informatie op geen enkele wijze rechten ontlenen. Informatie op deze website is gebaseerd op ervaringen van ons of onze bezoekers en research op internet. ILoveRome en iLoveStedentrips en andere leden betrokken bij het ontwikkelen van deze website, voelen en nemen dan ook geen enkele aansprakelijkheid op zich bij ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de bovenstaande informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*